Legyél olyan, mint a víz!

cégek teljes körű kiszolgálása

cégek teljes körű kiszolgálása

INTERJÚ PERCEK 4.rész

2020. február 26. - Exclusive Group

Csóka Géza - Projektmenedzser Exclusive Post

 

 

Mióta van a postai szolgáltatás az Exclusive Group palettáján?

Szinte hihetetlenül hangzik, de ez volt a legelső szolgáltatásunk. Így sikerült az egy-két meglévő ügyfelünkből álló kis közösséget úgy kibővíteni, hogy ma már szinte minden szakterületen ismerünk és partnerünknek tekinthetünk legalább egy-egy céget, főleg a főváros területén. A posta, illetve a postázási szolgáltatás mindig is összekötötte az embereket, s mi a szoros, baráti kapcsolatokban hiszünk.

Mitől jó egy postázó szolgáltatás?

Ez a szolgáltatásunk az egyik legsokoldalúbb, véleményem szerint. Mondom ezt azért, mert amellett, hogy mindig aktív kommunikációt folytatunk az ügyfelekkel, mellette természetesen mindig újabbakkal is megismerkedünk. Az új kihívások, új megoldásokat kívánnak, s kollégáink ezeket most már igen nagy tapasztalattal oldják meg, mellyel a fejlődésünk folyamatos. Mindegy, hogy csomagot, vagy leveleket viszünk, lehet ajándék, vagy törékeny tárgy szállítása, mi ezeket minden esetben precízen és pontosan kézbesítjük, úgy, ahogyan ezt a partnereink elvárják. Számunkra nincs lehetetlen, s talán ezért is ez az egyik legkiemelkedőbb szolgáltatásunk mind közül.

Van-e jövője a levelezésnek a XXI. században?

Természetesen, igen. Manapság újra divatba jött a képeslap küldése, s egyre jobban vonzódnak a fiatalok is a kézzel fogható emlékekhez, legyen az akár egy (igazi) fénykép vagy egy kézzel írott levél. Partnereink sem olvadtak bele teljesen az elektronikus drótposták világába, ők (s így mások is) szeretik, ha a küldemény címzettje valami személyeset vagy akár fontos dokumentumot a kezébe vehet. Persze manapság drónnal küldeni egy csomagot látványos és izgalmas, de a humán, az emberekkel való érintkezés igazi élményét ez a fajta módszer sohasem fogja igazán visszaadni.

Ha tetszett a bejegyzés, és még több tartalmat szeretnél tőlünk akkor kövess minket!

Facebookon
Instagramon
Weboldalon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exclusivegroup.blog.hu/api/trackback/id/tr1615492800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása