Legyél olyan, mint a víz!

cégek teljes körű kiszolgálása

cégek teljes körű kiszolgálása

INTERJÚ PERCEK 3. rész

2020. február 21. - Exclusive Group

Nagy Erika – Marketing Menedzser

 074f6cf5-fad2-471a-b52d-e70d68f69264_1_201_a.jpeg

 

Mi a cég üzenete a közönség felé?

 Cégünk elsősorban a B2B piacon helyezkedik el, így két fajta kommunikációt folytat. Egyrészt a leendő munkavállalóinkat szólítjuk meg, ahol egy barátságosabb, közvetlenebb hangvételt sugároz, másrészt pedig a már meglévő, és a leendő partnereinket szólítjuk meg, amikor is sokkal komolyabb, de nyitott kommunikációt folytatunk. A toborzásaink során a megbecsülés a legfőbb üzenetünk, amit szeretnénk átadni. Az üzleti partnereinknek pedig azt az üzenetet próbáljuk átadni, hogy a problémájukkal mindig hozzánk forduljanak, mert  mi minden esetben tudunk megoldást találni számukra.

Mely csatornákon érjük el leendő ügyfeleinket?

Elsődlegesen a social media felületein hirdetünk, illetve a különböző videó megosztó oldalakon. Azt gondolom, hogy a mai világban már majdnem mindenki elérhető ezeken a platformokon, és így tudunk a legjobban beleégni a leendő ügyfeleink tudatába.

A másik jelentős csatornánk pedig a kapcsolati tőkénk. Számos irodaházban jelen vagyunk, és számos nagyvállalat is igénybe veszi a szolgáltatásunkat. Mi úgy hisszük, hogy ha az emberek, és főleg a partnerek bizalmába tudunk férkőzni, akkor lehetünk igazán sikeresek, hiszen egy „baráttal”könnyebb mindent megosztani.

Melyek a jövőbeni terveink?

A jövőben szeretnénk az összes platformunkon több információt megosztani az Exclusive Group mindennapjairól. Szeretnénk, ha leendő partnereink nagyobb betekintést nyernének a működésünkről, mivel ez jobban hozzásegítheti őket, hogy nagyobb bizalommal keressenek fel minket. Szeretnénk így egy letisztultabb képet alkotni magunkról.

Ha tetszett a bejegyzés, és még több tartalmat szeretnél tőlünk akkor kövess minket!

Facebookon
Instagramon
Weboldalon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exclusivegroup.blog.hu/api/trackback/id/tr5315484986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása