Legyél olyan, mint a víz!

cégek teljes körű kiszolgálása

cégek teljes körű kiszolgálása

Nagy sikerrel lezajlott a II. Exclusive Group Konferencia 

2018. október 14. - Exclusive Group

Rövid beszámolónk első részében megmutatjuk Nektek a sokak által várt konferencia fontosabb történéseit.

Kicsit izgatottan, de annál nagyobb lelkesedéssel vártuk vendégeinket a Budawest Irodaház konferencia termében, ahová kisebb késéssel, de mindenki megérkezett.

A házigazda Gábor Bokros kedves és közvetlen bemutatkozását követően kezdetét is vette egy igazi interaktív előadássorozat, amelyben minden résztvevő lelkesen vette ki a részét.

Morvai Zoltán, üzletfejlesztési tanácsadó kalauzolásával betekintést nyerhettünk egy sikeres, innovatív és motivált dolgozók által működtetett cég mindennapjaiba és rámutatott a dolgozók és a vezetők közötti összhang nélkülözhetetlen fontosságára.

A folytatásban Benedikt Károly, a Duna House marketing vezetője tárta elénk a velünk élő közösségi média brutális erejét. Mindent azonnal látunk, hallunk, tudunk. Ebből az információáradatból kell azt megmutatni, amelyik a legjobban szolgálja és építi vállalkozásunk sikerét és hírnevét.

A folyt. köv.⚠️egc.jpg

- Exclusive Group Club - 2018.10.04. -

A bejegyzés trackback címe:

https://exclusivegroup.blog.hu/api/trackback/id/tr7214300923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása