Legyél olyan, mint a víz!

cégek teljes körű kiszolgálása

cégek teljes körű kiszolgálása

INTERJÚ PERCEK

2020. február 18. - Exclusive Group

Bokros Gábor - Ügyvezető Igazgató

 

7374f4ab-9452-47c5-9f04-6a2ee7ab6973_1_201_a.jpeg

 

Minek köszönhető, hogy dinamikusan fejlődik a cég?

 Egy szó: MUNKA! Legalábbis a mi cégünk esetében ez a mozgatórugó. Illetve a tisztelet és az alázat. Igyekszünk ezt a szemléletet átadni minden új kollégánknak, a fizikai munkát végző munkatársainktól kezdve a menedzsment összes tagjáig. Már a kezdetektől igyekeztünk olyan atmoszférát teremteni, ahol az emberi értékeket ötvözzük az üzleti profizmussal. Nem könnyen elérhető ez a cél, de ebben nem ismerünk kompromisszumot.

 Milyen nehézségekbe ütközhet egy nulláról induló brand az első tíz év folyamán?

 Az összes “gyermekbetegséget” elkapja, de a későbbiekben ezekből a helyzetekből lesznek a legjobb anekdoták a céges csapatépítőkön. A megfelelő munkaerő kiválasztása, megtartása is nagy kihívás, illetve a kollégák folyamatos motiválása. Az Exclusive Group esetében a szolgáltatások többsége fizikai munka. A megrendelők, a gazdasági és demográfia változások miatt, lassan kezdik egyre inkább megbecsülni ezeket a szolgáltatásokat, illetve a munkatársainkat. Az évek folyamán rengeteg olyan új megrendelést kaptunk, ami új kihívást jelentett. Lényegében minden nap nehézség, de egyben minden nap siker is. 

Melyek a legnépszerűbb szolgáltatások?

 2009-ben az Exclusive Post szolgáltatással indultunk, amely mellé az Exclusive Cleaning Service és az Exclusive Mover szolgáltatások is “felkapaszkodtak”. Ezek azok a szolgáltatások, amelyek a cégek életében elengedhetetlenek. Ennek köszönhetően a megbízóink köre csak bővül.

Ha tetszett a bejegyzés, és még több tartalmat szeretnél tőlünk akkor kövess minket!

Facebookon
Instagramon
Weboldalon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exclusivegroup.blog.hu/api/trackback/id/tr9715473088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása