Legyél olyan, mint a víz!

cégek teljes körű kiszolgálása

cégek teljes körű kiszolgálása

Változz és változtass 2.rész

2019. június 05. - Exclusive Group

A követés útja

 

Hogyan lehet leküzdeni az inerciát?

Ahogy az előző részben is említettem bevonással és egy másik nagyon hasznos módszer erre az empowerment. Tehát a munkatársainkat hatalommal kell felruháznunk, egy fontosabb munkát adni nekik, azt érezzék, hogy elengedhetetlen a vállalat számára a személyük. Ezzel a módszerrel elérhetjük, hogy kötődjenek a céghez, lojálisak legyenek.

blogkep.jpg

A followershipet, magyarul a követést 3 fontos lépés útján érhetjük el.


1. Elvárások tisztázása, ne legyenek homályos foltok az elvárások kapcsán, mert akkor bizonytalanná válhat az alkalmazott


2. Elmagyarázás, nem szabad azt az érzetet keltenünk a másikban, hogy amit kérdez az egyértelmű, mert, ha nem mer kérdezni nem fog kialakulni a megfelelő kommunikáció a szervezetben


3. Elkötelezettség, lehet elkötelezett egy feladat, a szervezet, vagy a vezető iránt is, lényeg az, hogy a vállalattal kapcsolatban álló dologgal elköteleződjön.

Ha ezen a három lépésen végig megyünk, akkor végeredményként elérhetjük, a szervezeti követést. Ezzel ellentétben, ha Te magad vagy a változások vezetője, akkor miattad fognak követni és beállni melléd. Azért fognak támogatni a munkatársaid, meg hisznek benned, mert tudják, hogy neked az értékrended a helyén van, mert Te a céget képviseled, és azt teszed, ami az embereknek, illetve a vállalatnak a legjobb.

Ha tetszett a bejegyzés és még több tartalmat szeretnél kövess minket!

Facebookon

Instagramon

Weboldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://exclusivegroup.blog.hu/api/trackback/id/tr5414879482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása