Legyél olyan, mint a víz!

cégek teljes körű kiszolgálása

cégek teljes körű kiszolgálása

Változz és változtass 1. rész

2019. június 03. - Exclusive Group

Nincsen rossz cég, csak rosszul vezetett

 

Miért fontos a változás egy cég életében?
Azért, hogy ne öregedjen el, azért hogy mindig képes legyen megújulni, és legfőképp azért, mert lépést kell tartanunk a mai világgal. Először is a változás és a változtatás között van egy hatalmas különbség, méghozzá a változtatás egy tudatos folyamat ezzel ellenben a változás pedig csak úgy bekövetkezik.

direction-255294_960_720.jpg

Hasznos tippeket szeretnék veletek megosztani, amelyekkel, egyrészt sikeresen tudjátok véghez vinni a változtatást, másrészt pedig akár be tudjátok építeni a szervezeti kultúrátokba is. Az első és legfontosabb lépés, ha te is szeretnél „leaders of change” lenni, hogy az inerciát (a változással szembeni ellen állók) mérsékelni kell. Ezt hogyan lehet elérni? Azt, hiszen a helyes válasz erre, hogy emberközpontúvá kell válnia a vezetésnek, hiszen egy ember sem szereti, ha a feje fölött törnek pálcát. Igen is be kell vonni a munkatársakat a változtatási folyamatokba, el kell nekik magyarázni, hogy miért van erre szükség.

Higgyétek el nekem, ha az inerciát meg tudjátok szüntetni, vagy akár szinten tartani sokkal nagyobb esély van arra, hogy a változás sikeresen bekövetkezzen.

Ha tetszett a blogbejegyzésünk, akkor kövess minket
Facebookon
Instagramon
Weboldal

A bejegyzés trackback címe:

https://exclusivegroup.blog.hu/api/trackback/id/tr5914876022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása